Om Café Nyde

Café Nyde er en hyggelig café midt i København, som især er kendt for sin egenristede kaffe og hjemmelavede kager. Vi prioriterer kvalitet og service frem for alt, så du som gæst altid er garanteret en fantastisk oplevelse.

Vi elsker at værne om vores kunder, og vi tager os gerne tid til en hyggelig snak hvis du har lyst til det. Det ligger os også meget på sinde at du får en personlig service, og vi gør derfor også en ekstra indsats for at huske dig og dine kaffepræferencer, så vi bedre kan servere kaffen som præcist du kan lide den - hver gang.

Vores egen kaffe

Vi har vores eget lille risteri, hvilket er en af årsagerne til vores kaffe smager så godt, vi rister nemlig kaffe hver uge, og den bliver først malet lige inden vi laver din kaffe.

Mange af vores gæster har efterspurgt om du kunne købe nogle af vores nyristede kaffebønner. Og det er nu blevet muligt, at købe en lille pose med vores friskristede kaffebønner med hjem, og har du brug for at få dem malet gør vi også gerne det for dig, i lige præcist den formaling du foretrækker.

Du kan læse mere om vores kaffe her

Hvordan vil du have din kaffe?

Vi er nok mest selv til almindelig sort kaffe, men vi er altid klar på at lave din kaffe præcist som du foretrækker den. Og hvis du ikke helt ved hvilken slags kaffe du mest er til, så har vi hver anden fredag kaffesmagning, hvor du har mulighed for at smage forskellige slags kaffe, tilberedt på forskellige måder. Du kan endda vore med til at skræddersy formalingen, så vi sammen finder frem til den perfekte kop kaffe for dig.

Hvor finder du Café Nyde?

Det kan du desværre ikke, for Café Nyde er en fiktiv Café, som kun findes på nettet.

Denne hjemmeside er lavet af webbureauet Webkilde, og vi benytter hjemmesiden her, til når vi skal demonstrere vores super simple CMS, der gør det rigtig nemt at opdatere en hjemmeside, som tilmed er uden behov for konstante opdateringer, som det er nødvendigt ved mere omfattende CMSer som f.eks. Wordpress.

Wodrpress er et fantastisk CMS, som webkilde også udvikler hjemmesider til, men nogle gange er en mere simpel løsning bare bedre.